Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2008

NOT FUNNY. Πόσοι ακόμα?.. (από χαμομηλάκι..)


H EIΔΗΣΗ...
Πέμπτη, 10.01.08
Μια τραγική πράξη μιμητισμού και εγκληματικής χρήσης του Ιντερνετ αποκαλύφθηκε χθες στα Γιαννιτσά της Πέλλας.
Ενας νεαρός αποπειράθηκε να δημιουργήσει συνθήκες πραγματικού απαγχονισμού προκειμένου να επαληθεύσει εάν η ασφυξία -όπως διάβασε σε κάποια ιστοσελίδα- προκαλεί στύση…
Το περιστατικό συνέβη στις 30 Δεκεμβρίου. Ο 15χρονος έστησε την επιχείρηση απαγχονισμού μέσα στην τουαλέτα του σπιτιού της γιαγιάς του, θεωρώντας ότι την τελευταία στιγμή θα μπορούσε να απελευθερώσει το βρόχο… Κατέληξε στην εντατική και σήμερα δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.
Η απόπειρά του επιβεβαιώνει με τον πιο τραγικό τρόπο την ύπαρξη του εγκληματικού παιγνιδιού που σαρώνει σε διάφορες χώρες: Εφηβοι προκαλούν σκόπιμα στραγγαλισμό προκειμένου να βιώσουν την ευφορία που προκαλείται καθώς το αίμα επανέρχεται στο κεφάλι ύστερα από κάποια δευτερόλεπτα «ασφυξίας»…

Ο 15χρονος δεν είχε κανένα από τα χαρακτηριστικά ενός «προβληματικού» παιδιού. Εξαιρετικό παιδί, άριστος μαθητής και από καλή οικογένεια.







---VICTIM TRIBUTES---




>>Unaware of the risks - Kids think The Choking Game is 'safe' and have been heard saying "It's just passing out! Noone ever dies from Passing out."

>>Only 25% of parents know about The Choking Game.


Δεν υπάρχουν σχόλια: